Marco Aarnink (Drukwerkdeal.nl) wint LOEY Award 2014

Marco Aarnink van Drukwerkdeal.nl is uitgeroepen tot winnaar van de LOEY Award 2014. De prijs voor beste online ondernemer van Nederland werd woensdagavond uitgereikt. Vijf startende online ondernemers wonnen daarnaast een LOEY Starters Award.

Marco Aarnink van Drukwerkdeal.nl heeft de LOEY Award 2014 gewonnen. Juryvoorzitter Daniel Ropers maakte dit woensdagavond bekend in De Hallen Studio’s in Amsterdam in het bijzijn van 200 top online ondernemers van Nederland. Daarnaast wonnen vijf startende online ondernemers een LOEY Starters Award.

De LOEY Awards zijn de onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie die dit jaar voor de vijfde keer worden uitgereikt. Ondernemers uit de industrie konden vakgenoten nomineren voor de prijs. Een jury, bestaande uit juryvoorzitter Daniel Ropers (bol.com), Bernhard van Oranje (Levi9), Corinne Vigreux (TomTom), Joost Romeijn (Sundio Group) en Rogier Thewessen (StudentenWerk, winnaar LOEY Award 2013), heeft de uiteindelijke winnaar op basis van groei, innovatie en inspiratie geselecteerd.

“Nederland heeft veel innovatieve, veelbelovende, online ondernemers. De innovatieve kracht vanuit de online industrie is gigantisch en het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie is evident. We zijn dan ook erg trots dat Marco Aarnink de winnaar van dit jaar is en een jaar lang een vertegenwoordiger is voor de Nederlandse online industrie. De LOEY Awards biedt een platform voor online ondernemers rond groei, innovatie en inspiratie. Met de LOEY Awards hopen we op deze manier anderen aan te moedigen een eigen online onderneming te starten of in de industrie te gaan werken”, aldus Patrick Kerssemakers, CEO van FonQ en voorzitter van de LOEY Awards.


Over de LOEY Award winnaar
Marco Aarnink begon in 2005 met Drukwerkdeal.nl nadat hij als gordijnenverkoper werkte op de markt. Aarnink ontdekte een efficiënte manier om groot formaat drukwerk te leveren en zette vanaf het begin de kracht van internet in om zijn business te laten groeien. Inmiddels is Drukwerkdeal.nl een van de grootste webwinkels op het gebied van drukwerk en promotionele artikelen voor de business-to-businessmarkt in de Benelux. Marco Aarnink is de jongste winnaar van de LOEY Award ooit.


De jury over de winnaar van de LOEY Award
Daniel Ropers: “Marco is in staat geweest om met goed ondernemerschap een ouderwetse business, weer leven in te blazen. Door het internet te gebruiken als verkoopkanaal, wist hij op grote schaal orders binnen te halen. Marco heeft enorm veel ideeën in z’n hoofd en is voortdurend op zoek naar traditionele markten waar hij ‘ontwrichtend’ kan zijn. Marco is energiek, heeft passie voor zijn werk en een gevoel voor humor. Hij is een echt voorbeeld voor goed online ondernemerschap in Nederland.”


Winnaars LOEY Starters Awards
Naast de winnaar van de LOEY Award, zijn dit jaar vijf startende online ondernemers in vijf categorieën beloond met een LOEY Starters Award. Meer dan 1400 keer is er door het Nederlandse publiek gestemd op de 15 finalisten voor de Starters Awards . Vijf ondernemers kregen de beste en meeste beoordelingen en mochten hun prijs in ontvangst nemen:

E-commerce: Marten Blankesteijn (Blendle)
Tech: Lars van Wieren (Starred)
Marketing & Media: Fabian Dudek (Nestpick)
Education: Zoran Kovacevic (Studygrasp)
E-health: Martine Rooth (Fysiovoorjou.nl)


Over de LOEY Awards
De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. Doel van de LOEY Awards is het stimuleren van de groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. De innovatieve kracht vanuit deze branche is gigantisch en het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie is evident. Succesvolle ondernemers worden middels de LOEYs zichtbaar gemaakt wat bijdraagt aan de verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden.

Partners