20 kanshebbers voor LOEY Starters Award 2015 bekend

Het LOEY Expertpanel, onder leiding van Olivier van Duijn (General Manager Benelux eBay), heeft de 20 kanshebbers geselecteerd voor de LOEY Starters Award 2015. Vanaf vandaag kan er worden gestemd op de 20 genomineerden via een stempagina op de website van de LOEY Awards.

Jaarlijks reikt de stichting LOEY een award uit aan de beste online ondernemer van Nederland; de LOEY Award. Naast deze onderscheiding reikt de stichting dit jaar voor de zesde keer een prijs uit aan de beste startende online ondernemer van Nederland; de LOEY Starters Award.

In de afgelopen maand kon het Nederlandse publiek kandidaten voor de Starters Award voordragen via de website van de LOEY Awards. Uit meer dan 60 inzendingen heeft het LOEY Expertpanel onder leiding van Olivier van Duijn (General Manager Benelux eBay) 20 genomineerden geselecteerd. Het LOEY Expertpanel, bestaande uit online specialisten, heeft gekeken naar informatie over groei, innovatie en inspiratie die genomineerde kandidaten konden insturen. Op basis hiervan heeft het Expertpanel de 20 meest in het oog springende kandidaten geselecteerd.

“De kwaliteit en veelzijdigheid van de inzendingen voor de LOEY Starters Award dit jaar laat zien dat het in Nederland bruist van startend ondernemerschap in de online industrie. Alle geselecteerde kandidaten laten zien dat zij in hun vakgebied innoveren en aantoonbare groei bewerkstelligen om hun onderneming duurzaam uit te bouwen.”
Olivier van Duijn (General Manager Benelux eBay, voorzitter van het LOEY Expertpanel)

Olivier van Duijn

20 genomineerden LOEY Starters Award 2015

De 20 kanshebbers voor de LOEY Starters Award 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

1. Nick Bortot (BUX)
2. Jord Cuiper (Fanly)
3. Tim de Kraker (BarDoggy)
4. Niels Duijvestijn (Zoef.com)
5. Daniel Haven (ProctorExam)
6. Steven Lammertink (Cirqle)
7. Boudewijn Mos (EcoChain Technologies BV)
8. Sven Pluut (ZonnepanelenDelen)
9. Tienko Rasker (Leapfunder)
10. Derk Roodhuyzen (Fixico)
11. Hans Scheffer (Helloprint)
12. Patrick Speijers (ROBIN)
13. Gert Jan Spriensma (Zazzy)
14. Hanneke Stegweg (iLost)
15. Pim Stuurman (TweetBeam)
16. Mei Ling Tan (House of Einstein)
17. Niels van Deuren (HousingAnywhere.com)
18. Pieter van Herpen (SyndicatePlus)
19. Thijs Verheul (United Wardrobe)
20. Daan Weddepohl (Peerby)

Stemmen op de 20 genomineerden

Vanaf vandaag kan er worden gestemd op de 20 kanshebbers voor de LOEY Starters Award 2015. Via een stempagina op http://loey.nl kan per e-mailadres eenmaal worden gestemd op een favoriete kandidaat. De stemperiode loopt een week en duurt tot en met 10 juni. Na de stemronde zal bekend worden welke 8 kandidaten met de meeste stemmen mogen pitchen voor het LOEY Expertpanel op 1 juli.

Over de LOEY Awards

De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. Doel van de LOEY Awards is het stimuleren van de groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. De innovatieve kracht vanuit deze branche is gigantisch en het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie is evident. Succesvolle ondernemers worden middels de LOEYs zichtbaar gemaakt wat bijdraagt aan de verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden. De LOEYs zijn een gezamenlijk initiatief van Van den Ende & Deitmers en Peak Capital.

Partners