Partners

Partners van de Stichting LOEY maken het mogelijk om jaarlijks online ondernemerschap in Nederland in de schijnwerpers te zetten. Partners afkomstig uit de online industrie zorgen ervoor dat betrokkenheid uit het gehele ecosysteem aanwezig is. Dit zijn de partners die in 2022 de 12e editie van de LOEY Awards mogelijk maken.

PWC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Vertel ons wat voor u belangrijk is. Meer informatie over ons vindt u op www.pwc.nl.

Website
Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt resultaatgerichte en kostenbewuste juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht.

Website
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland.

We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. In die tijd heeft onze Nederlandse handelsgeest ons en onze klanten door een stroom van veranderingen geloodst.

Website
Post NL

PostNL is de onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. PostNL heeft het grootste netwerk voor het verzenden van brieven, goederen en e-commerce in de Benelux.

Website
Levi9

Levi9 is een Nederlandse IT dienstverlener met meer dan 750 IT specialisten in Oost en Centraal Europa. Onze teams werken op afstand op het gebied van productontwikkeling, beheer en onderhoud en de operatie voor industrieleiders in Nederland en voor internationale klanten.

Website
Emakina

Emakina is een toonaangevend, onafhankelijk Europees digitaal bureau-netwerk met wereldwijd bereik dat eind vorig jaar is overgenomen door EPAM. In 21 landen werken zo’n 1.800 technologie- en marketingdeskundigen aan de groei en merkwaarde van zijn nationale en internationale klanten. Op basis van gedegen research en ervaring ontwikkelt Emakina scherpe klantinzichten en doeltreffende strategieën, campagnes, websites, applicaties en e-commercetoepassingen.

Website