Koningin Máxima bij uitreiking LOEY Awards 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima zal op maandag 11 September 2017 de uitreiking van de LOEY Awards bijwonen, in haar hoedanigheid als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. De uitreiking vindt plaats in het bedrijfsverzamelgebouw The Cloud in Amsterdam.

Hare Majesteit Koningin Máxima zal op maandag 11 September 2017 de uitreiking van de LOEY Awards bijwonen, in haar hoedanigheid als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst eerder vandaag bekend gemaakt. De uitreiking vindt plaats in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw The Cloud in Amsterdam. De Stichting LOEY is bijzonder trots Koningin Máxima dit jaar als gast mag ontvangen.

Tijdens de LOEY Awards zal bekend worden gemaakt wie dit jaar de opvolger wordt van Bas Beerens (oprichter WeTransfer) als de beste online ondernemer van Nederland in 2017. Tevens zal uit drie finalisten de meest talentvolle online ondernemer van Nederland worden gekozen door het aanwezige publiek.

Over de LOEY Awards

De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. Doel van de LOEY Awards is het stimuleren van de groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. De innovatieve kracht vanuit deze branche is gigantisch en het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie is evident. Succesvolle ondernemers worden middels de LOEYs zichtbaar gemaakt wat bijdraagt aan de verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden. De LOEYs zijn een gezamenlijk initiatief van Endeit Capital en Peak Capital.

Over het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering is ingesteld door de minister van Economische Zaken. Het Comité zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf, met als focus het kleinbedrijf in Nederland, te versterken. Zij doet dit door haar kennis, ervaring en netwerken in te zetten. Een van de prioriteiten van het Comité is het inzichtelijk maken van de stand van zaken van het MKB en de uitdagingen waar het voor staat. 

Partners