15 finalisten LOEY Starters Awards bekend

De 15 finalisten voor de LOEY Starters Awards zijn bekend. Een vakjury bestaande uit: Vincent Pieterson (RTL Nederland), Olivier van Duijn (Marktplaats.nl), Peter Reinders (Lexence), Eric van Westbroek (PostNL) en Valentijn Bras (Scoupy) maakten een selectie uit de binnengekomen nominaties. Het Nederlandse publiek kon tot en met 8 augustus zelf startende online ondernemers nomineren voor de LOEY Starters Awards.

In 5 verschillende categorieën zijn 3 ondernemers door de jury als finalist geselecteerd. Vanaf vandaag (einde dag) kan worden gestemd op de 15 finalisten via de LOEY Awards website in samenwerking met de startup Starred. De 15 finalisten kunnen aan de hand van sterren worden beoordeeld. De best scorende ondernemer per categorie zal uiteindelijk de LOEY Starters Awards winnen. De stemperiode loopt tot en met 24 augustus, op 3 september worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de LOEY Awards uitreiking.

De 15 finalisten voor de LOEY Starters Awards zijn (in alfabetische volgorde weergegeven):

e-Commerce

1. Marten Blankesteijn (Blendle)

2. Asbjørn Jørgensen (The Cloakroom)

3. Bram de Zwart (3D Hubs)

Tech

1. Rob van den Heuvel (SendCloud)

2. Bas Janssen (Declaree)

3. Lars van Wieren (Starred)

Marketing & Media

1. Fabian Dudek (Nestpick)

2. Jop Houben (Voradius)

3. Mick Niepoth (Readmore)

Education

1. Wouter de Bres (Gibbon)

2. Flip van Haaren (Projectcampus)

3. Zoran Kovacevic (StudyGrasp)

e-Health

1. Martine Rooth (Fysiovoorjou.nl)

2. Mischa de Sterke (OpenZorg.net)

3. Karina Tiekstra (Spreekkamer Online)

Over de LOEY Starters Awards

De LOEY Starters Awards zijn er voor online ondernemers die minimaal een half jaar en maximaal drie jaar bezig zijn met hun online onderneming en niet meer dan twee ondernemingen hebben opgezet. Jaarlijks reikt de stichting LOEY een award uit aan de beste online ondernemer van Nederland. De winnaar van de LOEY Award is een jaar lang ambassadeur en vertegenwoordiger van het ondernemerschap in de Nederlandse online industrie. Aanvullend worden dit jaar de LOEY Starters Awards uitgereikt.

Partners